Tanfolyam típusok

Bejegyzes

Típusú diákok

A képzés időtartama

Tanulási módszerek

Vizsgák

Típusú diákok

Alkalmazottak/cégek:
Szeretné, hogy nemzetközi nyelven folyékonyan beszélő, versenyképes alkalmazottai legyenek? Jó nyelvi kompetenciákra van szüksége az új munkahelyén vagy szüksége van nyelvtanfolyam elvégzését igazoló diplomára? A BABEL TRAD CENTER lehetőséget kínál erre, hogy fejlessze vagy javítsa a személyzetének nyelvi kompetencia szintjét.

Tanfolyamokat kínálunk kezdő szinten, továbbá olyanok számára is, akik haladó szinten ismernek egy nyelvet. A csoportos tanfolyamok a székhelyünkön folynak vagy a cégek székhelyén, az alkalmazottak munkaidejétől függően. A tanfolyamok mellett a központunk kínál a cégek számára más szolgáltatásokat is, mint angol/német nyelven lefolytatott interjút az új személyzet alkalmazásához vagy a meglévő személyzet nyelvi kompetenciájának méréséhez.

 

Egyetemisták/tanulók:
Szeretne egy bizonyítványt szerezni az érettségi vizsga tesztjének helyettesítésére vagy szeretné külföldön folytatni a tanulmányait?
Választhat a következő variánsok közül:
✓ Nemzetközileg elismert vizsgákra felkészítő tanfolyamok;
✓ Szimulálások gyakorlatokkal;
✓ Bizonyos nyelvvizsgák letétele;
✓ Az érettséginél és a belföldi, illetve külföldi egyetemekre való felvételinél elismert bizonyítvány megszerzése,Érettségi nyelvvizsgára való felkészítés .

 

Egészségügyi személyzet:
Sürgősen szüksége van egy B2-es nyelvi tanúsítványra vagy egy felkészítő tanfolyamra?

✓ B2 szintű német nyelvű felkészítő tanfolyam;
✓ Nemzetközileg elismert vizsga letételének lehetősége;
✓ Német orvosi nyelvtanfolyam.
A tanfolyam elkezdése előtt elvégeznek egy kezdeti felmérést vagy egy osztályozási tesztet, mely után a nyelvi szükségletek és a kiindulási nyelvi szint felmérése nyomán meghatározzák a tanfolyam tartalmát.